Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Letöltések

 

Játékok

 

http://thepiratebay.org/torrent/5972425/Unreal_Tournament_3

A játék a háborúról szól. Sok olyan fegyver és robot van benne ami valólyában nincs de attól függetlenül szórakoztató.

 

http://thepiratebay.org/torrent/6721377/GTA_IV

 

Aki ismeri a gta-t az már tudja miről van szó és a kép is segít. Küldetések és rendőrök vannak benne. Ennyi az egész: mint a valóság pont olyan.

 

http://thepiratebay.org/torrent/6743636/Call_of_Duty_5_World_at_War_v_1.7_full_game_-_AviaRa_-

 

Call of Duty: World at War

Call of Duty:World at War

 

 

 

 

 

 A Call of Duty World at War II. világháborús játék, és létező fegyverek vannak benne. Mindenkinek ajánlom mert nagyon jó és izgalmas.

 

 

 

 

 

 

 

http://thepiratebay.org/torrent/5652629/FarCry_2

  

                                                  A                                                                       A Farcry 2 Afrikában játszódik. Lövöldözős játék, és a katonák ellensége vagy. Vannak barátaid.A katonák mindig rosszra vetemednek. A játék grafikája: Istenszerű!!

 

http://thepiratebay.org/torrent/4945791/Prototype

Mint látható ez a prototype. Igen durva játék. Egy mutánssal/zombival vagy.A várost ellepik a zombik. Sok féle alakot ölthetsz.Mindenféle fegyvered lehet mármint: óriás kéz, az ami a képen van stb. Mindenkinek ajánlom mert a világ legjobb játéka. A grafikája: Istenszerű!

 

http://thepiratebay.org/torrent/5422323/Crysis

 

Ez a crysis. Ilyen ruhában vagy benne ami szuper erőt ad pl.: láthatatlanság, szupergyorsasság, szupererő stb. Harcolni kell benne a koreai katonák ellen.

 

http://thepiratebay.org/torrent/4703158/Need_For_Speed---Undercover

A Need For Speed Undercover egy versenyzős játék. Menj versenybe szerezz több pénzt legyél első és vegyél sok új kocsit. Add el a régi autót és tuningold fel az újabbat.

 

http://thepiratebay.org/torrent/6753817/Need_For_Speed_Shift_

 

 

                                                                      

Már megint egy Need for Speed. Csak ez a Need for Speed Shift, ami még jobb mint az előző. A grafikája ugyan olyan mint a képen. Itt is ugyan az a meló, csak izgalmasabb, jobb, szebb, értelmesebb.

 

http://thepiratebay.org/torrent/4282756/Stalker_-_Shadow_of_Chernobyl

Ez a Stalker Shadow of Chernobyl (Csernobil). A játék nevéből is megállapítható, hogy Chernobylban játszódik. A játék lényge: keress menedéket, lödd ki az összes fertőzött lényt stb. 16 karikás játék, ebből kifolyólag horror. Mindenkinek ajánlom mert nagyon szórakoztató és nehéz.

 

http://thepiratebay.org/torrent/6145991/Mafia2

 

.                                  A Mafia 2 a XI században játszódik. Kilehet rabolni fegyverboltot bankot ruhaboltot benzinkutat stb. Viszont 18 karikás. Nagyon durva játék de annak ellenére szórakoztatóbb a GTA 4 nél is!

 

 

 

Filmek

 

 
Ez a film az alkonyat hajnalhasadás. Az a lényege, hogy vannak benne vámpírok farkasemberek és stb.  Nézd meg a videóját:
 
 

 

 
 
A legenda vagyok film arról szól, hogy a világot megfertőzte egy vírus, amely a levegőben van. Az emberek 1% immunis rá. Szóval ez a néger ember marad csak new york-ban a (Szem) kutyájával amit a gyerekétől kapott és a feleségétől. A ennek a vírusnak a hatása: zombikká válnak tőle az emberek. Ez a "tudós" feltalálja rá a szert de sok izgalom vár rád, mert horror is van benne! Mindenkinek ajánlom, mert az egyik kedvenc filmem.
 
 
 
 
Sajnos nem találtam azokat a képeket amiken be is lehetne szarni, mert nem tettek fel a Googlera.De jó tanács: töltsd le! Vannak benne cigányok, Oroszok és persze az Angolok. A pénzről, azaz a gyémántról szól az egyész film, de ha megnézed ez a sorsod: BESZARSZ.  Egy részletecske az egyik vicces részröl:
30 mp-töl lesz vicces:
XD
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

GYÖNGYÖSPATA VIRÁG ÚT 1

(VÉGSŐ GÁBOR, 2012.07.23 16:18)

EZEK JÓ JÁTÉKOK

Re: GYÖNGYÖSPATA VIRÁG ÚT 1

(Eniko21, 2012.07.29 14:08)

Akkor szavazz jóval xD :D

 

 

Utolsó kép


SzavazásArchívum

Naptár
<< Június / 2022 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 37445
Hónap: 312
Nap: 9